Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Дигитал2016“ у Београду

Оцените овај чланак
(4 гласова)

digitalheaderereБЕОГРАД - Регионална конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима биће одржана 15. и 16. септембра 2016. године у згради „Геозавода“ у Београду.


Конференцију ће у четвртак 15. отворити Министар културе и информисања Владан Вукосављевић и амбасадор Велике Британије Denis Keefe, док ће амбасадор САД Kyle Scott, у петак 16. септембра одржати поздравни говор. Поред њих, посетиоци ће имати прилику да саслушају искуства и савете еминентних регионалних менаџера у телекомуникацијама.


Оба дана одржаће се по пет панела. Првог дана, посвећеног променама из области телекомуникација,на панелу број 3 о заштити ауторских права у СЕЕ региону говориће ИТ правник Жарко Птичек, Драган Ђурковић из Vision тима и други. Такође, панел број 5 носи тему Money never sleeps и понудиће одговор на питање како ће изгледати тржиште оглашавања у 2017.


У петак, на панелу број 1 учесници ће разговарати о улози коју играју традиционални и нови медији у председничким изборима у САД, док ће Жељко Митровић (Пинк), Миломир Марић (Happy TV), Мања Грчић (Антена Група) дебатовати на тему национални емитери у дигиталном добу.

 

За додатне информације посетите /www.color.rs/digital2016/


Последњи пут измењено субота, 17 септембар 2016 23:36
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија