Logo
Одштампајте ову страницу

Пословни форум српских и руских привредника

Оцените овај чланак
(2 гласова)

PKBrererereБЕОГРАД - Град Београд и Привредна комора Београда у сарадњи са Градом Москве и Привредном комором Москве организују у Београду, од 3 до 7. октобра 2016. године, привредно-културну манифестацију "Дани Москве у Београду 2016".


У оквиру манифестације Дани Москве у Београда, 4. октобра 2016, са почетком у 11 часова, у Сава Центру, биће одржан Пословни форум и Б2Б сусрети руских и српских привредника. Очекује се учешће више од 30 руских компанија из различитих области.
На отварању и пленарном делу Форума, 11 сати, сала 1/0, планирано је обраћање Сергеја Черемина, министар у Влади Москве, Шеф одељења за спољну економску и међународну сарадњу Москве, Синише Малог, градоначелник Београда.


Ту су још Александар Чепурин, амбасадор Руске Федерације у Републици Србији, Владимир Платонов, председник ПИК Москве, Миливоје Милетић, председник Привредне коморе Београда


У наставку пленарне сесије, од 13 до 15 часова, биће одржана два паралелна панела и Б2Б сусрети:


ПАНЕЛ 1 – сала 1А


"Развој инфраструктуре путног саобраћаја и започињање капиталног унапређења урбане средине"
Модератор:
Милутин Фолић, главни урбаниста, Град Београд


ПАНЕЛ 2 – сала 3/0


"Предстојећи трендови трговинске и привредне сарадње између Москве и Београда"
Модератор:
Нинослава Вујиновић, саветник, Центар за билатералну сарадњу, Привредна комора Србије

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 03 октобар 2016 15:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015