Logo
Одштампајте ову страницу

Водећи стручњаци на ХР конференцији у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

hrgghghghПословна школа COTRUGLI BusinessSchool организује највећу конференцију из области ХР (Humane Resources) - ARTof.HR2 која се одржава 20. и 21. октобра у Сава Центру.


Конференција окупља водеће ХР стручњаке из највећих мултинационалних компанија у Европи. Више од 50 говорника на једном месту ће кроз петнаестоминутну презентацију пренети своје искуство ХР експертима и бизнис лидерима који желе да уче и остваре успех.


Најбоља презентација по избору учесника конференције освојиће награду ARTof.HR2 која обухвата стипендије за EMBA и CEMBA програм COTRUGLI пословне школе.


Своје место на конференцији можете заузети попуњавањем пријаве OВДЕ.

 

У склопу конференције, 20. октобра ће бити одржана панел дискусија на тему "Жене на руководећим позицијама". Том приликом, стручњаци из области људских ресурса, одговориће на нека од круцијалних питања пословања и положаја жене у актуелним друштвеним околностима.


Уколико желите да заузмите своје место на панел дискусији „Жене на водећим позицијама“ посетите линк ОВДЕ.

 

Паралелно са највећом ХР конференцијом, одржаће се и Први регионални MBA CareerFair (сајам каријере) од 20. до 22. октобра у Сава Центру. У директном разговору са послодавцима највећих компанија југоисточне Европе,студенти и дипломци МБА програмаимаће прилику да сазнају више о актуелним слободним радним местима,да представе своју радну биографију и успоставе пословну сарадњу.


Пријаве за учешће на сајму можете попунити ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 октобар 2016 20:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015