Logo
Одштампајте ову страницу

„Београдски инвестициони дани“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Finalno1111БЕОГРАД - Инвестициони форум „Београдски инвестициони дани“ биће одржан од 24. до 26. октобра 2016. године у Београду, у Сава Центру.

 

Инвестициони форум „Београдски инвестициони дани“ представља јединствену пословну платформу за привредну сарадњу, која ће окупити представнике дипломатског кора, министарстава, инвеститора, међународних финансијских институција, банака, страних и домаћих компанија, фондова, привредних комора, градова, регија и кластера југоисточне, централне и западне Европе, Русије, земаља Каспијског басена, Кине и Блиског истока.

 

Посебан интерес за инвестирање у Србију постоји у областима инфраструктуре, обновљивих извора енергије (енергетика и екологија), пољопривреде, информационих технологија, некретнина и туризма, које ће бити централне теме овог Форума.

 

Теме о којима ће се говорити првог дана форума су: инфраструктурни и инвестициони пројекти Републике Србије, пројекти града Београда – инвестициони потенцијали, инвестициони потенцијали АП Војводинe и локалних самоуправа, унапређење привредног амбијента и предузетништва као и успешни примери домаћих и страних инвестиција на територији Републике Србије.

 

Пројекти Града Београда обухватају велики број припремљених пројеката који су већ изазвали велико интересовање у инвестиционој заједници широм света. Пројекти су категорисани по секторима, а инвеститори су позвани да размотре више форми јавно приватних партнерстава или ESCO уговора. Сви пројекти се могу наћи на једном месту у публикацији.

 

Појединачне приватне компаније ће представити пројекте из различитих сектора, док пројекти јавног сектора обухватају атрактивне пројекте јавних предузећа и институција, као и локалних самоуправа.

 

Више о пројектима који ће бити представљени прочитајте ОВДЕ.

 

Други дан форума (26. октобар) резервисан је за Б2Б сусрете.

 

Извор: Кућа добрих вести/belgradeinvestmentdays.org.rs

 


Последњи пут измењено уторак, 18 октобар 2016 10:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015