Logo
Одштампајте ову страницу

Digital Economy Conference у Миксер Хаусу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

economizkonereeee1БЕОГРАД - ICT Hub у сарадњи са Confindustria Serbia организује једнодневну конференцију посвећену дигиталној економији, која ће бити одржана у среду 23. новембра.


Основни циљ конференције је да из више углова сагледа транзицију Србије ка дигиталној економији: из угла традиционалних компанија, из угла ИТ компанија и технолошких стартапа, и из угла државе, и да покуша да пружи одговоре стручњака на то шта очекивати и како се најбоље припремити за Четврту индустријску револуцију, најавио је ICT Hub.


Специјални гост догађаја биће Марцо Ланди, бивши Chief Operation Officer компаније Apple из периода средине деведесетих, а међу многобројним осталим говорницима и панелистима биће експерти из области ИТ бизниса, званичници Владе Србије, представници традиционалних и ИТ компанија из Србије и Италије, као и најуспешнијих српских стартапа.


И у самој публици биће велики број представника традиционалних и дигиталних бизниса из Србије и Италије, што ће учесницима дати прилику да прошире своју мрежу пословних контаката.


Захваљујући спонзорима, присуство догађају је потпуно бесплатно (укључујући ручак и освежење), али због ограниченог броја места, предлажемо вам да се што пре пријавите путем ОВОГ линка.

 

Пријаве ће бити отворене до понедељка 21. новембра.


Искористите ову прилику и откријте који су то потенцијали које доноси дигитална економија и на који начин можете да унапредите ваш бизнис, без обзира да ли долазите из света традиционалних компанија или ИТ-а и технолошког предузетништва.


Конференција ће бити одржана од 10 до 17 часова у Миксер Хаусу (Карађорђева 46).

 

Извор: Кућа добрих вести/ICT Hub


Последњи пут измењено петак, 18 новембар 2016 13:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015