A+ A A-

Прослава јубилеја – 30 година компаније Zepter International

Оцените овај чланак
(3 гласова)

FilippppБЕОГРАД – Компанија "Zepter International", која је основана пре 30 година, данас представља једну од најуспешнијих компанија у окивиру Zepter система.


У њој је ангажовано око 3.000 људи, а најуспешнији сарадници, њих 250, допутовали су у Београд да прославе значајан јубилеј – 30 година компаније.


Компанија Zepter је мултинационална компанија чији производи већ 30 година унапређују здравље и квалитет живота људи широм света.


Посуђе је први производ који се под знаком Zepter појавио на тржишту.

 

Masterpiece колекција посуђа израђена је напредном технологијом која се углавном користи у медицини, индустрији јахти и сатова. Три врсте метала: хром, никл и молибден, обезбеђују правилну припрему здраве хране и чувају природна својства намирница, минерале и витамине, без додавања масти, соли, шећера и адитива.


Фабрика „Bioptron“


Препознајући значај најважнијег глобалног проблема – очувања здравља човека, Zepter Grupa је 1996. године проширила делатност и на медицинске апарате, куповином швајцарске фабрике ”Bioptron”. Револуционарна медицинска технологија и врхунско достигнуће у светлосној терапији, “Bioptron” је патентиран, клинички испитан, сертификован медицински апарат, који ефикасно делује код више од 40 медицинских индикација. Исте, 1996. године, швајцарска компанија Intercosmetica Neuchâtel SA постала је део Zepter Grupe. Улагањима у производна постројења, истраживање и развој, отворене су нове линије и биотехнолошка лабораторија за израду козметике за одрасле и органске козметике за бебе.


„Наша мисија је дугорочна и нимало лака, јер подразумева најтежу промену – промену свести. Zepter нуди холистичко решење за главне болес савремене цивилизације. Пре неколико месеци патентирали смо уређај који генерише хиперполаризовану светлост чија су својства и терапеутски потенцијал фасцинантни. Крајем прошлог месеца наш нови уређај представљен је на конгресу нанотехнологија у Сингапуру. Закорачили смо у свет квантне медицине. Закорачили смо у будућност неинвазивног лечења, а најјефтинијег могућег“, рекао је Филип Цептер, председник команије "Zepter International" на конференцији за новинаре.


Производња пречишћивача за воду


Суочена са све већим глобалним загађењем, компанија Zepter почела је производњу пречишћивача за ваздух и воду, који свакодневно обезбеђују здраву воду за пиће и припрему хране, као и чист ваздух у нашим домовима. Од 2012. године, део Zepter Grupe постала је и најстарија фабрика ножева у Солингену – "Felix", у којој се ручно израђују ножеви и друга сечива за више од 50 земаља света.


Компанија Zepter данас поседује осам фабрика, лоцираних у Немачкој, Италији и Швајцарској. Током протеклих неколико успешних деценија, компанија Zepter стекла је више од 100.000.000 задовољних корисника истворилапродајну мрежу са више од 140.000 сарадника широм света.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 26 новембар 2016 22:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани