Logo
Одштампајте ову страницу

Српски представник освојио награду у области промоције предузетништва

Оцените овај чланак
(1 Глас)

medddddБЕОГРАД - Национални представник Србије, пројекат града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона “, освојио је награду на такмичењу Европске комисије за најбољу идеју у области промоције предузетништва (ЕЕПА) у категорији „Подршка развоју зелених тржишта и ефикасности ресурса“.


Фокус пројеката „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“, који је Министарство привреде предложило Европској комисији за овогодишње такмичење ЕЕПА, је улагање у предузетничке вештине, развој појединаца и институција у области пчеларства, и увођење на тржиште Фрушкогорског липовог меда, локалног производа изузетног квалитета са ознаком географског порекла, објавило је Министарство привреде.


Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards -ЕЕПА) је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. Ове године за ЕЕПА награду 31 земља је предложила 57 пројеката.


Србија је ове године, поред пројекта града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона “, имала још једног представника, пројекат “Знам да можемо” невладине организација SEE ICT, који је такође остварио велики успех ушавши у ужи избор за ЕЕПА награду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 новембар 2016 11:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015