A+ A A-

Промена назива некадашње трговачке меке Београда

Оцените овај чланак
(1 Глас)

saemerЧувени "Базар" на Београдском сајму, који је пре готово 30 година почео с радом као први тржни центар таквог профила не само у Београду него и у Србији, и био претеча многобројних каснијих, променио је и назив и локацију.

 

Од понедељка 6. фебруара 2017. овај некадашњи симбол трговачког Београда послује под називом Тржни центар "Сајам", а смештен је сасвим близу свог претходника, у хали 11, на самом улазу у круг Београдског сајма.


Када је почетком последње, турбулентне деценије 20. века привукао купце у стотине малих продавница текстила, технике, козметике, хране и друге најразноврсније могуће робе широке потрошње, "Базар" је истовремено ушао у историју домаће трговине и као прво стециште купохоличара отворено свих дана у години, укључујући и недељу и празнике, што је у то време била и прилика и привилегија. Крајем прошле године Београдски сајам је, у договору са дугогодишњим комерцијалним корисницима тог простора, донео пословну одлуку да се те хале ревитализују.


Тржни центар "Сајам" , како је најавио Београдски сајам, задржао је трговачки концепцију "Базара" па ће купци и у хали 11 Београдског сајма моћи да нађу све оно што су очекивали и налазили на досадашњем "Базару".

 

Радно време ТЦ "Сајам" је од 10 до 20 часова сваког дана, укључујући суботу и недељу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 фебруар 2017 20:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани