Кућа Добрих Вести

Login

Како финансирати предузетничку идеју?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

networkinggggggНОВИ САД –Најновији пословни сусрети - NetWorking Day биће одржани 22. фебруара у хотелу Путник.


Од идеје све креће а посао се гради са људима. Богати смо онолико колико пријатеља имамо, преведено у пословну сферу – онолико колико познанстава изградимо.


На најновијем NetWorking Day – свој пословни пут ће представити власница новосадског модног бренда Лагами Лана Просеница, www.lagami.com и Немања Ковачић, власник аутентичне и надалеко познате новосадске посластичарнице Времеплов www.vremeplov.net.


Лана и Немања рећи ће нам са каквим се они изазовима носе да би њихови послови били успешни и финансијски стабилни а специјални гост осмог NetWorking Day-a, Дејан Томић, регионални директор за Војводину, Сосијете Женерал банке, www.societegenerale.rs посаветоваће нас како да одаберемо најбољу банку за подршку предузетничким идејама и развоју пословања.
Свим посетиоцима препоручујемо да припреме визиткарте, питања за госте, и уживају у доброј атмосфери, упознају што више других гостију.


Након догађаја следи продужени networking кроз OneClick aplikaciju, за све оне који се нису током вечери упознали.
Након набавке улазнице, требало би да попуните формулар NETWORKING DAY на ОВОМ линку.


Улазнице се продају преко Евентима.

 

Цена котизације је 1000 динара и укључује једно пиће гратис.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија