Logo
Одштампајте ову страницу

Немачка привреда тражи добављаче из Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ahk45454БЕОГРАД - Позив домаћим привредницима за учешће у пројекту „Добављачка иницијатива немачких компанија из покрајине Северна Рајна Вестфалија“.


Рок за достављање пријава 1. март 2017. године, најавила је Привредна комора Србије. 


Немачко-српска привредна комора (AHK Србија) и Привредна комора Србије објавиле су позив српским привредницима да се прикључе пројекту “Добављачка иницијатива немачких компанија из покрајине Северна Рајна Вестфалија“, који се ће одржати 30. марта 2017. године у ПКС.


Пројекат организује AHK Србија у сарадњи са Привредном комором Србије, Индустријско-трговинском комором града Дортмунда, немачким Удружењем за управљање материјалима, увоз и логистику (БМЕ е.В.), уз подршку НРW Интернатионал ГмбХ и Европске мреже предузетништва.


Циљ добављачке иницијативе је да се у оквиру једнодневног догађаја одабране компаније из Србије састану са немачким фирмама из немачке покрајине Северне Рајне Вестфалије, које су заинтересоване за успостављање пословних контаката са произвођачима из Србије. Српским привредницима се пружа шанса да се представе немачким компанијама, успоставе нове контакте и прошире своје пословање и на немачко тржиште. Делегацију из Немачке чине представници 22 компаније из металопрерађивачког сектора, као и сектора прераде и производње материјала од пластике.


Све информације у вези пријавних образаца и профила немачких компанија где се прецизно наводе услови које предузеће/произвођач из Србије треба да има у свом производном портфолију како би се квалификовао за потенцијалну сарадњу, можете погледати ОВДЕ.


Финални рок за достављање пријава за све заинтересоване компаније је 1. март 2017. године.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено уторак, 28 фебруар 2017 15:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015