Logo
Одштампајте ову страницу

Церемонија доделе националне награде за друштвено одговорно пословање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

korpraocijaaaaaaПривредна комора Србије, по шести пут, додељује Националну награду за друштвено одговорно пословање компанијама које су показале највећу посвећеност принципима друштвене одговорности у Србији.

 

Догађај се организује у понедељак, 10. априла у 12:30 часова, у ПКС, у Ресавска 15.

 

Учесницима свечаности обратиће се:

 

Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије,

Драган Тодоровић, државни секретар, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања,

Душан Стокић, члан Тима ПКС за друштвено одговорно пословање.

Такмичење је трајало шест месеци, учествовало је 50 компанија, које су се такмичиле у три категорије - велика привредна друштва, средња привредна друштва, мала и микро привредна друштва.

 

У финале такмичења пласирале су се компаније:

 

 

Алфа Плам А.Д из Врања, Апатинска пивара А.Д. из Апатина, Ball Packaging Europe Belgrade ltd из Београда, Делта Холдинг из Београда и Делхаизе Сербиа доо из Београда у категорија великих привредних друштава;

 

ЈП Градско стамбено из Београда, Рудник и флотација Рудник доо из Рудника и Hyatt Regency iz Beograda – у категорији средњих привредних друштава.

 

Брантнер отпадна привреда д.о.о из Новог Бечеја, ГСК фармацеутска компанија из Новог Београда, Eco Fenix B Team D.O.O, из Суботице, Инмолд пласт Д.О.О из Пожеге и Слободна Зона из Пирота - у категорији малих и микро привредних друштава.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено петак, 07 април 2017 20:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015