Logo
Одштампајте ову страницу

Networking day – желите ли постати савремени пољопривредник?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

korlor4343434БЕОГРАД – Има и неког међу Вама ко има потребу за пословним дружењима, шансама и сусретима!?

 

Ако има, ово је прави догађај за вас, нарочито ако сте решили да постанете савремени пољопривредник и успешни предузетник! Десети Networking day биће организован сутра, са почетком у 18 часова (дакле, термин не ремети Ваш радни дан).

 

Догађај ће бити одржан у клубу Azzaro red club, а намењен је подстицању предузетнштва, повезивању предузеника и свих осталих заинтересованих за нове пословне прилике, размену знања и искустава.

 

Шта нас очекује?

 

Пратећи трендове и све већи пораст интересовања за агробизнис и органску производњу, као и потребу да се у овој области широј јавности понуди више информација, Ирена Лалић, организатор и оснивач пројекта, позвала је у госте представника Привредне Коморе Србије, Вељка Јовановића из Центра за органску производњу а о свом искуству и почетним корацима у предудузетништву говориће: Ђурађ Царановић, из Београда; захваљујући храброј одлуци учинио је велики преокрет у свом послу и животу и из удобне банкарске фотеље, покренуо производњу премиум органске хране у Србији упосливши тако многе домаће пољопривреднике као кооперанте. Информације о томе како је превазишао баријере и успео да реализује свој план упркос свему, и како сада унапређује производњу премиум органске хране у Србији, Ђурађ ће радо поделити са посетиоцима Networking Day-a.

 

Љиљана Петровић, из Ниша; некада естрадни менаџер а сада власница плантаже лаванде на Сувој планини. Поред своје плантаже и дестилерије за органску производњу етеричног уља,Љиљана помаже и другима у покретању производње ове биљке која се веома успешно узгаја на југу Србије. Напустила је градски начин живота и потпуно се посветила природи.

 

Владимир и Сања Ђорђевић из Крагујевца; он је правник и драмски писац а она пејзажни архитекта са каријером ван Србије. Влада и Сања су напустили родни Крагујевац, преселили се у оближње село, отпочели узгој коза и производњу козијег сира. Повратком на ‘дедовину’ започели су нову етапу свог живота и постали успешни предузетници.

 

Уколико желите да чујете како су донели одлуке и драстично променили свој живот, окренули се природи и расположивим ресурсима и у томе успели, будите део НетWоркинг Даy – Пословних сусрета у Београду, 18.маја у ресторану Аззаро Ред Цлуб, Бул. Милутина Миланковића 136а с почетком у 18х и упознајте госте као и све остале посетиоце догађаја.

 

Како присуствовати?

 

Молимо вас након набавке улазнице, попуните формулар.

 

Котизација је 1.000 дин уз стандарно, једно пиће гратис (сок, кафа, чај). Улазнице су доступне на свим продајним местима Евентима и онлине и преко сајта www.konferencije.rs.

 

Понесите визиткарте и спремите се за повезивање, дружење, инспирацију и вредне поклоне спонзора и партнера.

 

Национални покровитељи догађаја су Телеком Србија и Sociege Generale банка.

 

Шта је Networking Day

 

Networking Day је концепт пословних сусрета привредника и предузетника широм Србије у циљу проширења знања, размене идеја, искустава, повезивања и мотивације.

 

Посвећен је свим заинтересованим за пословне теме: предузетницима, привредницима, менаџерима и онима који планирају покретање свог посла.

 

Networking Day - Пословне сусрете подржава Привредна Комора Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 мај 2017 15:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015