Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар: „The Business of YOU“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ANDERSSONБЕОГРАД - Семинар Мајкла Р. Андерсона – The Business of YOU у организацији Удружења Prototip Events одржаће се 6. јуна, са почетком у 10 часова,  у хотелу 88 Rooms (Таковска 49, Београд).

 

Мајкл Р. Андерсон је ИТ предузетник и коуч из Калифорније који је основао и продао три компаније, написао је књиге „Експеримент“ о управљању стресом и постизању lifе/work баланса, и „Духовно усмерено лидерство“ о лидерству усмереном ка превазилажењу ега.

 

Аутор је бројних видео курсева у области лидерства, радијски водитељ и сарадник магазина “Entrepreneur”.

 

Његов јединствен приступ лидерству помогао му је да се компаније чији је оснивач нађу на Инц. 500 | 5000 листи најбрже растућих компанија. 2013. године у Сан Дијегу проглашен је за најбољег друштвеног предузетника. У Србији је крајем прошле године за чланице групе EmpowerMe – LeanIn Serbia одржао радионицу на тему Soul-Centered Leadership.

 

Пријаве за семинар су отворене до 2. јуна, а посетиоци поред радног материјала и сертификата о одслушаном семинару добијају на поклон и Мајклову књигу “Експеримент” у е-издању.

 

О Удружењу Prototip Events

 

Удружење Prototip Events је основано 2016. године са мисијом да допринесе промоцији и унапређењу области едукације, комуникације, организације догађаја и туризма, кроз реализацију врхунских стручних програма, конференција, семинара и других облика обука, међународну сарадњу и размену искустава.

                           Basketballllll

 

Prototip Events сарађује са другим организацијама и институцијама на развоју и промоцији целоживотног учења, развоју и унапређењу области комуникације, организације догађаја и туризма, едукацији младих, промоцији важности улоге жена у организацијама у Србији, заговарању принципа одрживог развоја, промоцији друштвено одговорног понашања појединаца и организација, промоцији културе и пружању подршке уметничком стваралаштву, популаризацији волонтерског рада, пружању услуга пословног и другог облика саветовања организација и појединаца у циљу професионалног усавршавања...

 

Више информација о семинару, осим на сајту организације, можете пронаћи на Фејсбук страници и Линкедин страници

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015