Logo
Одштампајте ову страницу

Удомите своје снове уз Лафарж куће

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lafarzkuceБЕОГРАД - Размишљате да направите купите плац и направите кућу?Али цео посао око набавке материјала, изградње, организације мајстора – чини вам се претешким. Можда постоји решење да се удомите на лакши начин?


Пронађите свој дом из снова у најкраћем року, уз минималну процедуру и максималну подршку компаније Лафарж.


Лафарж куће су јединствен пројекат на нашем тржишту и представљају нови концепт живота.


Захваљујући посебном начину финансирања и изградње куће материјалима високог квалитета, породични дом сада постаје сигурнији, комфорнији и удобнији.


Понуда тренутно обухвата девет различитих типова кућа, које карактерише савремени архитектонски израз и сведена естетика, а у току је рад на развоју нове серије породичних кућа.


Тим архитеката је увек на располагању да позиционира и прилагоди куће захтевима било ког плаца, али и да изађе у сусрет клијентима који имају жељу за креирањем јединственог дома по својој мери.


„Пројекат Лафарж куће смо успешно покренули пре годину дана, са идејом да грађанима кроз поједностављен процес и квалитетну понуду помогнемо да се определе за кућу, и тако обезбеде себи додатни комфор, лежерност и удобност за целу породицу, који иначе не би имали у стану. Уз кућу добијате простор за аутомобил, простор за игру и уживање, што се до сада сматрало привилегијом, а ми ту привилегију претварамо у стандардардан начин живота“, рекао је Раде Бучевац, директор маркетинга и стратегије Лафарж Србија.


Посебност овог програма је у томе што укључује јединствене услове финансирања и изградњу у врло кратком року по систему „кључ у руке“, прибављање свих потребних дозвола и документације и своје купце води до дома из снова који постаје реалност. У сарадњи са Сосијете Женерал банком обезбеђена је јединствена понуда финансирања изградње куће, у оквиру које није потребно успостављање хипотеке на другу непокретност.
Лафарж куће симболизују сигурност породичне инвестиције, са фокусом на удобност која се огледа кроз једноставан, али јединствен архитектонски концепт уз акценат на оптималну искоришћеност простора, функционалност и енергетску ефикасност.


Основни грађевински материјали кућа су произведени у Беочинској фабрици цемента, чији производи представљају везивно ткиво српског грађевинарства.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 01 јун 2017 21:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015