Кућа Добрих Вести

Login

Други Свесрпски самит у Цириху

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cirihhhhhБЕОГРАД - Удружење српских привредника из Швајцарске, уз подршку Привредне коморе Србије, Новосадског сајма и Министарства спољних послова, организује у Цириху од 2. до 4. јуна Други Свесрпски самит пословне и академске дијаспоре.

 

У оквиру самита биће одржан привредни сајам “ЕXПО 2017” који ће окупити око 60 излагача из Србије и дијаспоре. Учесници ће на сајму представити своје производе, пројекте и пословне планове.

 

Биће организавана и четири форума: Пословни форум Србија – Швајцарска 2. јуна, као и Бизнис форум дијаспоре Пословног савета за дијаспору ПКС, медијски форум и акдамески, који су предвиђени другог дана самита 3. јуна 2017.

 

Град Лозница као покровитељ овогодишњег сајма представиће своје брендове, туристичку понуду и могућности за инвестирање.

 

Свесрпски самит који се одржава другу годину заредом национални је пројекат који ће на једном месту окупити привреднике, пословне асоцијације, банкаре, научниике, професоре и уметнике из Србије и дијаспоре.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 јун 2017 13:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија