Logo
Одштампајте ову страницу

Јавни позив за Програм раног развоја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

invationnnnnnБЕОГРАД - Циљ Програма је да подстакне стварање иновативних предузећа заснованих на знању, кроз оснивање стартап и/или спиноф компанија у приватном сектору, тако што ће обезбедити финансирање за развој иновативних технологија, производа и услуга са тржишном применом које поседују велики потенцијал за комерцијализацију.


Трајање пројекта у оквиру Програма раног развоја може бити највише до 12 месеци.


Износ финансирања који Фонд за иновациону делатност додељује у оквиру Програма раног развоја износи највише 85% укупно одобреног буџета пројекта и укупни износ финансирања од стране Фонда за иновациону делатност не може бити већи од 80.000 евра.


Најмање 15 одсто укупно одобреног буџета пројекта мора да обезбеди подносилац пријаве из других приватних извора независно од Фонда за иновациону делатност.

 

Детаље о позиву прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/inovacionifond.rs

 


Последњи пут измењено понедељак, 17 јул 2017 15:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015