Logo
Одштампајте ову страницу

Како да комуницирате у успешном тиму?

Оцените овај чланак
(4 гласова)

timkomunikacijasssssssБЕОГРАД - Семинар "Како да комуницирате у успешном тиму" одржаће се у органицији Центра за развој каријере у суботу, 9. септембра са почетком у 11 часова.

 

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК груп, Цара Душана 34, Земун.

 

У савременом пословању до успеха се долази тимски. Успешне компаније морају имати успешне тимове.

 

Нажалост, и код нас и у свету већина тимова не функционише оптимално. Главни разлог лошег функционисања тима је лоша комуникација између његових чланова. У пословној пракси постоји неколико основних комуникационих принципа и одговарајућих пословних алата, чијом применом тимови постају успешнији. Научите да користите ове пословне алате и учините да чланови вашег тима комуницирају на најбољи могући начин. Тако да вам рад у тиму постане задовољство, а не присила.


На семинару ћете сазнати:


које су главне сметње добром функционисању тима
како превазићи ове сметње и препреке у комуницирању
које комуникационе алате користити да се превазиђу ове сметње
како практично применити ове алате и учинити рад тима успешнијим.


Искуство професионалца: Миодраг Костић


Миодраг Костић је CMC сертификовани менаџмент консултант ((Certified Management Consultant – ICMCI).
Седамнаест година је живео и радио у САД, власник је компанија MK Export New York, TGallery New York i Honolulu, Web-Consulting Хонолулу. Такође је сениор експерт – консултант на највећим иновационим ЕУ пројектима у Србији (ICIP, IISP). Задњих 15 година је консултант и тренер агенције PoslovnaZnanja.com.Радио је за више од 200 компанија у Србији и региону. Аутор је више стотина текстова и колумни на тему продаје, маркетинга, менаџмента, лидерства, управљања променама и унапређења пословања у водећим пословним магазинима.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен. Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 8. септембра, до 11:00 часова. Пријавите се кликом на овај ЛИНК.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 06 септембар 2017 15:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015