Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам аутомобила у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

immdmddmdmdБЕОГРАД - Од 11 часова, у Аули Новосадског сајма, биће отворен 15. Сајам аутомобила, на којем је представљено више од 40 брендова, а у оквиру њих премијерно око 30 нових модела.


Посетиоце, уз новитете, очекују и значајни попусти, сајамске акције, поклони при куповини, тест вожње изложба олдтајмера, поклон игра за посетиоце... Велико интересовање, како се очекује, биће за „Тунинг Даy“ који је у суботу, 28. октобра. Тада ће у Хали 4 Новосадског сајма бити изложено око 100 рели, драг и дрифт аутомобила.

 

Од 13, 15 и 17 часова биће организоване трке професионалних возача и други интересантни садржаји.


Сваки посетилац Сајма аутомобила ће на покон добити ваучер у износу 600 динара, који у наредна три месеца може да искористи за помоћ на путу, а пружиће му је Атлас Систем. Породични дан је петак, 27. октобар, тада цела породица на Сајам улази куповином једне улазнице за 300 динара.


На сајму аутомобила биће представљено више од 40 светских аутомобилских брендова, а међу њима ће премијерно бити приказано око 30 нових модела. 


Посетиоце очекују бројне премијере, а на Новосадском сајму ће између осталог моћи да се виде: Audi A8, Volkswagen: Polo i Arteon, Kia: Rio, Optima Sportwagon и Niro, Opel: Insignia, Astra K, Isuzu D-Max и специјално модификовани D-Max Monster Adventure, Renault Koleos, Škoda Kodiaq, Nissan: Qashqai, X-Trail, Micra, Seat Ibiza, BMW 6 – series Gran Turismo, BMW i3 – električni model, Ford Fiesta, Mazda CX5, Volvo XC60, Infiniti Q60, Opel Crossland X, Citroën: C3 Aircross, C3 i C-Elysse, Honda Civic, Hyunadai i30…
Екслузивно, данас, првог дана сајма ће бити представљен Audi A8. четврту генерацију Аудијеве лимузине A8 заинтересовани ће моћи да виде на штанду Porsche у Хали 1. Из те ауто куће од новитета на Сајам доносе и нови Volkswagen Polo и Arteon, којима се придружује и Seat Ibiza.


Премијерно на српском тржишту биће представљен нови Nissan X-Trail. У хали „Master“ Стојанов ауто ће презентовати и редизајнирани Nissan Qashqai и нову Nissan Micru.


На овогодишњем Сајму аутомобила Renault премијерно представља нови модел Renault Koleos, a за све купце понуду за „Чисту 5ицу“. То подразумева да они који купе неко од Renault путничких возила добијају четири зимске гуме, пет година гаранције, избор додатне опреме у вредности од 200 евра. За купце којима је потребно финансирање куповине, између осталог, припремљени су и посебни услови: бескаматни кредит за износ до 5.000€ и период до 36 месеци или кредит са каматном стопом од 3.99 одсто и период до 60 месеци без ограничења лимита финансирања са укљученим каско осигурањем за прву годину.


Исти услови финансирања важе и при куповини Dacia возила, са тим што је додатна погодност за куповину уз Dacia финансирање продужена гаранција од пет година.


Из понуде се издваја Renault Clio, који се креће са ценом од 9.990 евра за верзију Clio Life 1.2 16v Pack Cool, док ће верзија Clio Limited 1.2 16v бити понуђена по цени од 11.200 евра. Renault Megane Limited 1.6 Sce 115 ks на сајму ће се продавати од 13.990 евра.

 

Fiat ће промовисати све моделе који су лансирани током ове године: Alfa Romeo Stelvio, Jeep Compass, Novi Fiat 500L .


Сајамску и националну премијеру имаће BMW 630 xDrive Gran Turismo и биће представљен у Хали 1, док ће, како се очекује, посебно пажњу посетилаца привући BMW i3, урбан електрични аутомобил с петоро врата, а биће изложен у Аули Сајма. Компанија Радуловић припремила је и сајамске услове при куповини.


Так ће BMW X3 бити понуђен већ од 41.990 евра, односно на тај модел је одобрен попуст од 11.000 евра. BMW X4 ће бити снижен за више од 12.000 евра, па ће на Новосадском сајму коштати 47.990 евра.


Hyunadai ће приказати нови i30, који ће уз богат пакет основне опреме бити доступан већ од 13.690 евра. Током Сајма ће важити погодности за модел Elantra, 5 година гаранције без ограничења километраже, две године продужене гаранције и две године бесплатно одржавања.

cannnnnn

      
TRIO Motors ће међу новитетима у понуди ISUZU пикап возила промовисати рестилизовани D-Max и специјално модификован D-Max pikap Monster Adventure, прилагођен љубитељима off-road авантура.


Потенцијалним клијентима биће омогућене и тест вожње D-Max Crew Cab модела у кругу Сајма.

 

                                                                          
Посетиоци очекују и атрактивни услови финансирања, уз попусте и до 2.500 евра.


Kia Motors ће промовисати неколико новитета који се од недавно продају у Србији.


Биће изложен нови модел Rio, a акцијска цена је од 9.990 евра.


Луксузне лимузине представљаће нови модел Optima Sportwagon.


Пратећи савремене еколошке трендове, Kia Motors ће први пут на Новосадском сајму приказати и један хибридни аутомобил, Kia Niro, који је уписан и у Гинисову књигу рекорда као хибридни аутомобил са најнижом потрошњом горива.


Попусти су одобрени и на моделе Cee’d, Niro, Optima SW, а на Sportage и до 6.000 евра, па је стартна цена тог модела од 17.990 евра.
Опелов асортиман ће на овогодишњем Сајму аутомобила понудити фирме Bel Car и Opel Ćircom.


Први пут у Србији приказаће најновији Opel Crossland X. Премијерно ће представити и нову Opel Insigniu, a биће ту и остали модели из породице Opel: нова Opel Astra K, акцијска Opel Astra Sedan, Opel Corsa, Opel Mokka X, Opel Meriva.


Када је реч о сајамским попустима, како се очекује, највећу пажњу посетилаца привући ће Opel Astra Sedan која ће бити снижена за невероватних 23,3 одсто.


При куповини модела Mokka биће одобрен попуст 24,6%, док ће они који на Сајму аутомобила купе нову Astru K уштедети 10,5 одсто.
С обзиром на премијеру, само за прве купце Insignie, биће одобрен попуст од 10%-12% у зависности од категорије купаца и начина плаћања.


Шкода ће промовисати ново SUV возило, Шкоду Kodiaq, а из Интерсрема најављују га као звезду штанда.
Нови Kodiaq биће понуђен по акцијској цени.


Попусти ће бити одобрени и на моделе Octavia facelift и Superb. Новина код Интерсрема је и могућност узимања возила у дугорочни закуп zakup (fleet full service) што је додатна погодност за правна лица.


Највећа атракција наш танду Tago Car, у најновијој гами Citroën путничких и доставних возила, биће српска премијера новог модела C3 Aircross, само месец дана након светске премијере на сајму у Франкфурту.


Посетиоц ће моћи да виде и тренутно највећи хит у Б сегменту, нови модел C3 и нови C-Elysse, који је такође ове године стигао у нашу земљу.


Купцима ће бити омогућени и веома атрактивни модели финансирања, бескаматни кредити и лизинг уз камату 1,95 одсто.


Цена појединачне улазнице је 300 динара а за колективне посете, 15 и више људи, улазница кошта 200 динара.


Радно време је од 10 до 19 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 октобар 2017 13:06
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015