Logo
Одштампајте ову страницу

Бизнис кафе: „Дигиталан сам, дакле постојим“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bizniskafe87БЕОГРАД - Да ли се трудите да се уклопите у технолошке трендове? Да ли ваш посао обављате у складу са напретком технологије? Да ли сте препознали неопходност дигитализације вашег бизниса?

 

Ово су питања на која ће гости 27. Бизнис кафеа „Дигиталан сам, дакле постојим“ одговорити управо 27. новембра 2017. године у 18 сати у Стартит центру, Савска 5 у Београду.

 

Можда прилика за успех може случајно да се укаже, али прилике смо сви сигурно имали и имаћемо. Само уз помоћ знања, труда и осталих вештина, прилику ћемо претварити у успех. Међутим, стручњаци из света ИТ упозоравају: „Ако се не дигитализујемо, неће нас бити!“.

 

Да ова реченица не звучи злосутно, доказују и речи власника највеће ИТ компаније у Србији, Бранка Милутиновића из Нордеуса: „Потпуно сам уверен да можемо да постанемо дигитална сила у региону, Европи, па и у свету. И једном ћемо то сигурно постати“.

 

Милутиновић свој оптимизам базира, како каже, на стању на терену и чињеницама које указују да незадрживо идемо ка томе да технологија влада светом. С друге стране, наглашава, у Србији се многе ствари раде на највишем светском нивоу, а поједине ствари радимо чак и први у свету.

 

Било да сте стартап у ИТ, да развијате ваш ИТ бизнис или сте свесни да ваша фирма без дигитализације ускоро неће моћи да напредује, позивамо вас да из прве руке сазнате шта је дигитализација и како ће вам она помоћи да успешно послујете и спремно дочекате индустријску револуцију 4.0.

 

Гости 27 по реду Бизнис кафеа су: Стефан Салом, суоснивач Инфостуд Групе; Милоје Секулић, власник агенције Homepage и Михајло Петров, оснивач Shootset платформе.

 

Модератор Бизнис кафеа је Татјана Остојић, главни и одговорни уредник портала пцпресс.рс, а суогранизатор Јелица Лепори, власник агенције „In form media“.

 

Улазнице по цени од 1000 динара се продају на улазу, а укључују присуство на догађају и две конзумације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 24 новембар 2017 14:58
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015