Logo
Одштампајте ову страницу

Брејнсторминг: „Играте ли шах на послу“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

brejnsotrming4343434БЕОГРАД -  Каже мудрост да ако ви и ја имамо по једну јабуку, па их разменимо, свако од нас ће и даље имати по једну јабуку. Ако ви и ја имамо по једну идеју коју разменимо, свако од нас ће имати по две идеје.

 

Организатор и водитељ догађаја је Владимир Милетић, економиста, пословни ментор и писац. Своју мисију пронашао је у помагању људима да уновче своје вештине, знање и таленте.

 

Догађај ће се одржати 22. децембра у Impact Hub Belgrade (Македонска 21) са почетком у 19 часова.

 

Последњих 5 година то ради пишући мотивационе приче и одржавајући семинаре, вебинаре, радионице и индивидуалне консултације.

 

Од сада, свима онима који желе да у послу напредују, добијају нове идеје, уче из примера, понудићемо место на којем ће се сусретати са новим људима, новим идејама и новим одлукама.

 

Кроз приче, предавања и гостовања успешних предузетника и менаџера трагаћемо заједно за креативним стратегијама и неписаним правилима успеха путем којих успешни људи уновчавају своје вештине, таленте и знања.

 

Партнерства у бизнису

 

Тема 2. догађаја је "Партнерства у бизнису" Како и с ким удружити снаге у достизању заједничког циља? О чему треба водити рачуна и шта је потребно да би партнерства опстала и развијала се? Специјална гошћа са којом ће Владимир разговарати биће Ана Јовановић, предузетница, сувласница Кројачеве школе, која ће нам представити најважније одлуке које су је довеле до места на ком је сада и како су јој партнерства помогла у томе.

 

Након брејнсторминга на реду је нетворкинг, прилика за упознавање и развијање мреже контаката.

 

Моћи ћете случајним одабиром упознате другу особу са којом ћете моћи да разговарате 30 минута и разменити идеје које ће вам помоћи да донесете себи важне одлуке.

 

На крају, одлазите са барем једним обећањем о одлуци, плану или идеји коју планирате да спроведете у дело. Ваше обећање чувамо до наредног сусрета. А када се следећи пут састанемо, разговараћемо какве нове промене је донела ваша одлука.

 

Жеља нам је да на крају изађете са барем једном одлуком или једном идејом коју планирате да спроведете у дело.

 

Можда ће управо то бити први корак на вашем путу до успеха.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 децембар 2017 22:24
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015