Logo
Одштампајте ову страницу

Желите ли да вам 2018 буде најбоља година икад?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zeljaaaapppppЗАГРЕБ - Нова је година и желите нови почетак? Решити се лошег, започети добре навике и коначно испунити неостварене жеље? Нисте сигурни одакле би кренули, а још мање како да не посустанете у вашим одлукама већ крајем јануара?

 

Прави је тренутак да узмете конце у своје руке и почнете креирати живот о којем сањате.

 

У томе ће вам помоћи радионица План за моју најбољу годину.

 

Испробајте проверени процес који су у протеклим годинама прошли већ бројни полазници, ево што је рекла једна од њих:

 

„Почетком ове године сам била на радионици „План за моју најбољу годину“ која ме је јако одушевила. На радионицу сам дошла без икаквих очекивања из жеље за још једним искуством, али било је то нешто пуно више. Четири сата колико траје радионица су прошла у трену, од самог почетка је била врло интересантна, динамична, позитивна и концепт радионице је фантастично направљен. Препоручила би свима који желе остварити своје циљеве да свакако оду на радионицу код Иване, јер када се све научено примијени у пракси циљеви су итекако оствариви, ја сам реализирала све с пописа с почетка године. Хвала. Ирена“.

 

Харвардово истраживање показало је да су људи који уложе вријеме и труд у записивање својих циљева и креирање планова за остварење чак 10 пута успешнији у испуњењу својих жеља. Десет пута! И ви можете бити међу њима.

 

Термини радионице су (трајање 4,5 сати):

 

Загреб – пон 15.1. у 18, суб 27.1. у 9:30 часова, среда 31.1. у 18 часова

Ријека – пет 19.1. у 17 часова, суб 3.2. у 9:30 часова

Водитељица: Ивана Штулић (предузетница, NLP business &manager coach, терапеут, цертифицирани тренер за едукације и тренутно студент на Master in Applied Positive Psychology u Cambridgeu).

 

Више информација на веб страници: План за моју најбољу годину.

 

 

ПРИЈАВЕ су обавезне. Осигурајте своје место већ данас! Број места је ограничен.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 јануар 2018 12:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015