A+ A A-

Регионална конференција о предузетништву у туризму у марту у Петровцу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

petrovacmoreccccccПЕТРОВАЦ - Регионална конференција о предузетништву у туризму Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, одржаће се од 21 - 23. марта 2018. године у Петровцу, у Хотелу Палас, под покровитељством Националне туристичке организације Црне Горе, у партнерству са Амбасадом Црне Горе у Београду и уз подршку компаније Виса.

Организатори конференције су невладине организације Центар Спектар, Јелек и Корак даље.

 

Циљ конференције је да окупи приватне компаније и предузетнике који ће кроз панеле, радионице и дводневно дружење имати прилику да се упознају са савременим трендовима у туристичкој индустрији, да размене контакте и мишљење, те успоставе нове пословне договоре.

 

„Намера нам је да сагледамо актуелно стање, могућности, примере добре праксе, изазове, начине финансирања и пословања на тржишту, као и предлоге за унапређење туризма у државама учесницима”, истичу организатори.

 

Конференција ће окупити око сто предузетника из области туризма из региона, као и представнике влада Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, ресорних министарстава и других државних институција, представнике националних и локалних туристичких организација и удружења, финансијских институција, невладиног сектора и медија.

 

Учешће на конференцији је бесплатно, а домаћин је НТО Црне Горе.

 

Пријаве и информације на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Туристички цвет/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 фебруар 2018 14:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани