Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн трговина ускоро доступна члановима Коморе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sopondlaneБЕОГРАД - Почетак примене платформе Клик3мрежа за електронску трговину приводи се крају и ускоро ће бити доступна корисницима на веб порталу повезаним са сајтом Привредне коморе Србије. 

 

 

Тим поводом одржан је састанак Марка Чадежа, председника Привредне коморе Србије и Вилијама Лока, председника компаније “Еlcom” једне од водећих еProcurement софтверских компанија у свету.

 

"Привредна комора Србије, у склопу подршке дигиталној трансформацији привреде, кроз Клик3мрежу, компанијама и предузетницима, обезбеђује нови канал за пласман робе и услуга који ће им омогућити да, лакше, брже, ефикасније, уз мање трошкове, дођу до више купаца и корисника и тако увећају свој промет и профит. Циљ нам је да та платформа прерасте у регионалну и да Србија и њена привреда постану лидери у електронској трговини и пословању овог дела Европе“ – каже Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.

 

Мрежа омогућава директну комуникацију са крајњим корисницима. Сама платформа представља онлајн берзу производа и услуга.

Корисници на једном месту добијају комплетну понуду на тржишту. Претраживање базе је једноставно и пружа детаљне информације о селектованом производу у реалном времену, упоређивање и потпуну контролу управљања процесом набавке. Трговина се обавља брзо и лако у три корака, а сваки корисник платформе може да буде и купац и добављач.

 

"За потребе српског тржишта креирали смо платформу за електронску трговину, јединствену у Србији и региону, засновану на нашем решењу PECOS једном од најмодернијих софтвера за набавку. Циљ примене овог софтвера је да се члановима Коморе олакша и поспеши онлине пословање у складу са светским стандардима" - објашњава Вилијам Лок, председник компаније “Еlcom”.

 

Платформа Клик3мрежа има за циљ да компанијама и предузетницима у Србији омогући ефикасније и сигурније пословање, олакша трансакције са пословним партнерима, смањи трошкове и отвори нова тржишта.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено петак, 23 март 2018 11:36
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015