Logo
Одштампајте ову страницу

Панел: “Млади у привреди – кроз праксу до успешне каријере“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

smsppppppppБЕОГРАД - На Економском факултету у Београду у петак 13. априла у 17 часова биће одржан панел “Млади у привреди-кроз праксу до успешне каријере.

 

На панелу ће говорити: проф. др Владимир Џамић, државни секретар у Министарству просвете Србије, проф. др Габријела Грујић, помоћница министра просвете за дуално и предузетничко образовање, Дејана Лазић, директор Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, Драгана Коруга-Ристић, директорка људских ресурса компаније Кока-кола ХБЦ, Ивана Пејак, директорка за управљање талентима и организациони развој компаније Делез Србија, Вишња Цветић, Народна банка Србије.

 

Модератор панела биће проф. др Драган Лончар, продекан Економског факултета и председник Стручног тима Министарства просвете за реформу високог образовања.

 

На панелу ће бити речи о Националном програму студентске праксе, искуствима Каријерног центра Универзитета у Београду и Центра за сарадњу са привредом Економског факултета, искуствима компанија са којима Економски факултет има развијен програм пракси, перспективама студената који су били на пракси…

 

Економски факултет се налази у улици Каменичка 6.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 12 април 2018 12:45
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015