Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам риболова и опреме за боравак у природи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lovribolvoНОВИ САД – Сајам риболова и опреме за боравак у природи одржаће се од 19. до 22. априла у Хали 1 на Новосадском сајму.

 

Радно време сајма биће од 10 до 19 часова.

 

 

Наступиће 60 излагача из Србије, Мађарске, Босне и Херцеговине и Хрватске. Поред дистрибутера и заступника, међу онима који ће се представити током четири дана су и спортски риболовни савези и удружења - Савез спортских риболоваца Србије, Уједињени риболовци Србије, Савез бућкароша Србије, Риболовачки савез Војводине. Између осталих, наступиће и Покрет горана Сремске Митровице, Специјални резерват природе Засавица, Рибарско газдинство Ечка, Profifishing, Capriolo, Eurofishing, Травар, Top Gun, Nautic Plast, Grand Motors, Кајак House Club, чарде, као и бројни мануфактуристи.

 

Приредба посвећена риболовцима професионалцима, али и аматерима, као и свим љубитељима боравка у природи, доноси прибор и опрему за риболов, конфекцију и обућу, ваздушне пушке, ловачке лампе, речне чамце, кануе за спортско веслање и за риболов, ванбродске моторе, наутичку, планинарску и опрему за бициклизам, бицикле... Биће ту и џипова и скутера, кровних носача за аутомобиле и пртљажника за бицикле, акваријума са шаранима и црвенперкама и информација о риболовном туризму. Мануфактуристи ће понудити вараличарскиу опрему, мреже и гардеробу.

 

Забава за посетиоце

 

Новосадски сајам ће, током четири дана, за посетиоце организовати и атрактивне пратеће садржаје.

 

На Полигонима спретности и вештина предвиђено је да првенствено буду анимирани посетиоци предшколског и школског узраста. Тримекс спорт ће организовати представљање уређаја и опреме за вежбање менталне концентрације и повећање способности код свих узраста кроз показне вежбе у виду реалног мерења концентрације и дидактичке игре као што је вожња аутомобила, лет и управљање авионом у симулатору лета.

 

Предвиђено је и представљање витешког реда средњовековних српских витезова који се активно такмиче и вежбају борилачке вештине тог доба, извиђачке организације, ронилачког савеза са опремом кроз спортске, истраживачке и рекреативне активности и видео пројекције филмова о роњењу. Показну вожњу БМX бицикла извешће државни првак у акробацијама, а биће презентовани и новитети из области бициклизма и аутдора. На полигонима спретности МП Тропик ће организовати и Стрелиште.

 

Посетиоце са купљеним улазницама очекује Поклон-игра. Извлачење добитника награда биће у недељу, 22. априла.

 

Током Сајма риболова и опреме за боравак у природи мађарска бања „Гyомаедрод Лигет Фурдо” ће промовисати Спа Парк и кампинг, а свакодневно припремати гастрономске специјалитете и организовати дегустације. Наступиће и Удужење „Кисачке жене”, као и слатки шарени камион ДД Кинг.

 

Улаз у Халу 1, током Сајма риболова и опреме за боравак у природи, уместо из Ауле Новосадског сајма, биће организован из Хајдук Вељкове улице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 17 април 2018 14:23
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015