Кућа Добрих Вести

Login

Мирјана Калинић Шакотић

Мирјана Калинић Шакотић

Мирјана Калинић Шакотић је Београђанка, свршени матурант XII београдске гимназије и

дипломац међународног смера Факутета политичких наука. Током средње школе одлучила сам да се бавим писањем, следи упис на студије и дугогодишња пракса у новинарству. На жалост, у радној књижици је забележено само последњих 15 година рада, остало дугујем своm ентузијазму и упорности током дугих година хонорарисања. Своје почетке интересовања за новинарство дугујем данима проведеним на новинарској пракси у Београдској хроници осамдесетих година прошлог века, затим ,,пискарању” за многе, тада, популарне листове за младе, затим раду на телевизији Студио Б, да би се с почетком овог века обрела у Новинској агенцији Тан југ. ,,Кућа добрих вести” је нешто ново и обећавајуће, зато сам одлучила да се прикључим том пројекту.

Веб сајт::

Претварање правог живота у наиву

петак, 10 јун 2016 19:54 Објављено у Туризам

kovacica12323БЕОГРАД - Креативни центар за туризам, уметност и културу Општине Ковачица, у сарадњи са Министарством туризма, трговине и телекомуникација и Туристичком организацијом Србије, представио је протекле седмице петоминутни филм „Јединствена земља надомак нас“, који промовише наиву као стожер туризма ове општине.

savaБЕОГРАД - На високом министарском нивоу држава потписница Оквирног споразума о сливу реке Саве - Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република Словенија и Република Србија и уз учешће представника међународне заједнице данас су у Београду сагледани резултати спровођења тoг Споразума.

gostusssaБЕОГРАД - Студија конзервације малог села Гостуша на обронцима Старе планине са око 80 житеља који се баве сточарством Завода за заштиту споменика културе Ниш, награђено је престижном наградом Европске Уније (ЕУ) и Европа Ностре овога месеца у Мадриду.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија