Кућа Добрих Вести

Login

Валентина Стругаревић „циља“ пласман у финале Светског првенства у фитнесу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Valentina Strugarevic1111111

ЧАЧАК – Нови Сад је неколико година уназад, успешно положио испит, као домаћин великих спортских манифестација. Тако ће, нико не сумња, бити и предстојећег викенда у „Српској Атини“ где ће се одржати кадетско, јуниорско и сениорско првенство света у фитнесу.

У најјачој светској конкуренцији Србију ће представљати 18 такмичарки у пет старосних категорија. Валентина Стругаревић из Чачка, освајач неколико медаља са великих међународних такмичења, појавиће се на сцени у категорији старијих кадеткиња – дечији фитнес (10 и 11 година). Наш град имаће још једног представника, тренера репрезентације и судију на овом шампионату, прослављеног боди билдера, Ивана Стругаревића.

Организатори Светског првенства су Савез Србије и Савез Војводине за боди билдинг и фитнес.
Примењиваће се искључиво правила ИФББ, најјаче светске федерације у боди билдингу и фитнесу.

Учешће је до сада пријавило 130 такмичара из 22 државе, међу којима и водеће светске силе у овом спорту Русија, Италија, Пољска, Чешка, Словачка, Канада. Мексико...

Иван Стругаревић верује да ће места у финалу (6 такмичара) које почиње у недељу од 19 часова бити и за наше учеснике, што би представљало велики успех за српски спорт.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 јун 2016 22:41
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија