Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатне психолошке радионице у Раковици

Оцените овај чланак
(1 Глас)

rakovicaДруга радионица из циклуса „Замке родитељства” биће одржана сутра у просторијама Центра за културу и образовање Раковица у 19 сати, најављено је из Општине Раковица. Предавања се састоје од четири двочасовне радионице са темама које се баве унапређењем односа родитеља и детета. Под покровитељством Општине Раковица, радионице организује Центар за културу и образовање Раковица.

 

На сутрашњој, другој радионици биће речи о кажњавању као васпитном методу, а психолог, научни сарадник на Институту за психологију у Београду др Наташа Симић говориће о ефикасном коришћењу казне без последица по самопоштовање детета и како предупредити непожељно понашање.

 

Све радионице из овог циклуса су бесплатне, а намењене су становницима Раковице различитих узраста који имају бар једно дете или очекују дете, а који су заинтересовани за унапређивање вештина родитељства.

 

Прва радионица под називом „Ако поједеш грашак добићеш чоколаду”, која се бави награђивањем као васпитном методом, одржана је прошле среде.

 

Сутра је на реду радионица „Да ли је батина из раја изашла?”, у оквиру које ће се расправљати о кажњавању као васпитном методу. У среду, 17. децембра, од 19 часова планирано је одржавање радионице „Како расте памет?”, која ће се бавити подстицајем интелектуалног развоја деце. У среду, 26. децембра, такође од 19 часова планирана је радионица „Како да разговарате са децом да би она разговарала са вама?”, која се бави вештином комуникације и управљањем емоцијама.

 

Пријаве за психолошке радионице врше се путем електронске поште, телефоном на број 011/3582-493 или у просторијама Центра за културу и образовање Раковица.

 

Уколико се пријава врши путем електронске поште, потребно је у наслову поруке назначити замке родитељства. Пријаве је могуће послати на и-мејл адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . У тексту поруке потребно је оставити име и презиме полазника и контакт телефон.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 децембар 2018 12:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015