Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатно предавање: Mоћ целовите биљне исхране

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BILJNAISHARNAИнститут за модерно образовање организује бесплатно предавање на тему "Моћ целовите биљне исхране" у среду, 16. јануара 2019. у великој конференцијској сали Београђанке, на адреси Масарикова 5, улаз из Краља Милана, IV спрат, са почетком од 18 часова.

 

Неки људи просто не желе да се промене, и ако неће, то је њихов избор, али већина људи желе да живе дуго и здраво. Желе да знају како да се здравије хране и како да боље брину о својим породицама, али су бомбардовани од стране милијардерских индустрија које су одлучне у стварању конфузије с надом да ће људи једноставно подићи руке од свега и јести шта год.

 

Али добра вест је да ми људи имамо огромну моћ и контролу над нашом здравственом судбином и дуготрајношћу. Већина болести се може спречити довољно здравом исхраном и животним стилом. Наука и докази већ одавно постоје, али је утапају комерцијални интереси који можда немају најбоље интересе за наше породице.

 

На овом предавању ћете сазнати како да с пуним поверењем пређете на целовиту биљну исхрану, шта да једете за доручак, ручак, вечеру и међуоброке, практичне информације о гвожђу, протеинима, Б12, угљеним хидратима и осталим нутријентима као и о озлоглашеним пестицидима, биљном уљу и шећерима, како наше тело заиста функционише, како се суочити с притиском друштва, практичне информације о спортској исхрани и још много тога.

 

Пријавите се путем следећег формулара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 10 јануар 2019 13:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија