Logo
Одштампајте ову страницу

Стрес и сагоревање на послу – шта предузети и како се заштитити

Оцените овај чланак
(0 гласова)

stressagovorenvanje5454545У суботу, 20. априла, од 11 часова, придружите се на бесплатном семинару „Стрес и сагоревање на послу – шта предузети и како се заштитити”.

 

У данашњем савременом добу стрес је готово незаобилазна појава; од запослених се очекује да готово без предаха раде, уче, усавршавају се и сваким даном напредују. Свима је наметнут стандард константног учења, док се сваки минут предаха сматра изгубљеним. Управо зато је важно да пронађемо најбоље начине да се изборимо са стресом и на здрав начин поставимо своје границе у односу са другима.

 

На семинару ћете имати прилику да:

 

   сазнате шта је то „синдром сагоревања” или „burnout”

   чујете о најстреснијим професијама;

   дискутујете о А и Б типовима личности;

   научите како да поставите емотивне границе;

   сазнате о најефикаснијим методама у борби против стреса повезаног са послом.

 

Искуство професионалаца

 

Дуња Јанковић је основне и мастер студије психологије завршила на Филозофском факултету у Београду. Иза себе има искуство у раду са младима, са којима је сарађивала као предавач на факултету, али и као психолог и водитељ радионица, тренинга и семинара. Такође, има широко искуство у раду у области људских ресурса како у корпоративном, тако и у агенцијском окружењу. Тренутно ради као психолог у компанији ЛИНК груп.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете радионици, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 19. априла, до 11 часова на овом линку.

 

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК груп (Цара Душана 34, Земун), 20. априла, са почетком у 11 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 април 2019 14:49
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015