Кућа Добрих Вести

Login

Предавање „Како напредовати духовно живећи савремени начин живота“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

savremenostzivotttttttttФондација за истраживања заснована на духовној науци организује у недељу, 19. маја јединствено духовно предавање „Како напредовати духовно живећи савремени начин живота“ у Тесла Центру (Булевар Деспота Стефана 37) са почетком у 18 часова.

 

Уз наш ужурбани и захтеван начин живота, често нам је врло тешко задржати стабилност и мирноћу у себи. Наш ум током дана бомбардују милиони мисли што нас на крају дана може учинити ментално исцрпљенима. Осим тога, када се срећемо са изазовима у животу, понекад се запитамо “Зашто се то мени догађа?” Неки од вас су можда и размишљали о тешкоћама у животу и помислили “Да ли је то моја судбина?” и у том тренутку се осетили беспомоћним да промените ситуацију.

 

Духовно истраживање је показало да је 65% догађаја у нашем животу предодређено судбином и изван наше контроле.

 

Судбина укључује све главне догађаје у нашем животу који узрокују срећу или несрећу. Можда је неко од вас покушао разне технике како би превазишли овакве препреке и постигли мирноћу ума.

 

На овом духовном предавању поделићемо са вама технике појања које ће превладати разне импресије у подсвесном уму које потичу прекомерне мисли и додатно објаснити како духовном праксом превладати изазовну судбину. Духовна пракса не само да нам помаже превладати судбину, него нам омогућује да искусимо више радости и стабилности у животу.

 

Научите како појање делује и која појалица је прикладна за вас како бисте постигли мирноћу ума и духовно напредовали.

Карте и регистрација

 

Догађај је бесплатан. Можете дати донацију према томе шта осећате да сте добили од овог предавања.

Ако имате неких питања или нас желите контактирати, молимо пошаљите мејл на ssrf. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

О предавачу

 

Ана Глешчић је из Београда. Срела се са учењима и духовном праксом ССРФ-а 2000. године. На почетку духовне праксе, није себе гледала као некога ко има интерес или веру у духовност, али је осећала унутрашњу празнину и потребу да доживи и сазна нешто више од свакодневног живота. Када је сазнала за кораке духовне праксе, била је радознала и отворена да проба да спусти учења у праксу. Ана је дипломирала на London School of Economics, смер примењене Социологије (Менаџмент људских ресурса) и радила у банкарском сектору истраживања тржишта и пројектног менаџмента.

 

Због интензивне жеље кроз искуства и духовну праксу, 2012. године је напустила професионалну каријеру и посветила своје време духовној пракси. Њен циљ је да достигне стање трајног Блаженства и да служи Бога кроз ширење духовности и помагање људима. Од тада па до данас, Ана је посвећена духовној пракси и помаже трагатељима и зантижељнима широм Европе како да напредују у својој духовној пракси и на свом духовном путу. Ана ради служење Богу путем држања предавања, духовних сусрета (Сатсанга) и пружање савета и усмерења у индивидуалној духовној пракси.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 мај 2019 13:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија