Logo
Одштампајте ову страницу

Други међународни фестивал потпомогнуте оплодње

Оцените овај чланак
(2 гласова)

misliteotomeererereУдружење Шанса за родитељство наставља са организацијом догађаја који утичу на подизање свести о значају вантелесне оплодње, разбијају табуе, едукују али и помажу конкретно паровима и појединцима да што пре и што лакше дођу до бебе.

 

За 2019.годину припремили су и највећи догађај посвећен потпомогнутој оплодњи (вантелесној оплодњи и инсеминацији) али и свима који се суочавају с проблемом неплодности – Други међународни фестивал потпомогнуте оплодње.

 

Фестивал ће ове године обележити слоган „Мислите о томе“ јер је важно да друштво мисли о проблему неплодности.

 

Због великог интересовања које већ сада имамо од стране учесника, ове године Фестивал ће бити отворен два дана и то 12. и 13. октобра 2019.године од 10 до 19 часова у Envoy Conference сали, ул Господар Јованова бр 47, у Београду.

 

И овогодишњи Фестивал окупиће све релевантне стручњаке који учествују у поступку вантелесне оплодње на једном месту, како из Србије тако и из иностранства. Биће организоване бесплатне консултације са стручњацима из свих области које се везују за неплодност и вантелесну оплодњу (гинеколози, ембриолози, ендокринолози, уролози, хематолози, психолози…). Бесплатне консултације ће и ове године бити организоване искључиво преко Удружења Шанса за родитељство и то већ од августа месеца 2019.године. Посебно нам задовољство представља да организујемо потпуно бесплатне консултације за парове и појединце у циљу савладавања свих нејасноћа које се везују за лечење неплодности.

 

На Фестивалу ће бити приказан филм о неплодности “Путовање до бебе” на коме је удружење радило и који приказује истините борбе парова за бебу. Овај филм премијерно је приказан на Конференцији Европа у Србији – ИВФ.

 

На Другом фестивалу моћи ћете да обиђете штандове клиника из земље и иностранства, штандове ординација, произвођача лекова, апотека, удружења али и многих других. Такође, и ове године ће бити организоване дискусије на различите теме са еминентним стручњацима. Очекује вас велики број изненађења на овогодишњем Фестивалу.

 

А како нам је било прошле године на Првом међународном фестивалу можете погледати кликом на следећи линк: Први међународни Фестивал потпомогнуте оплодње – Нисте сами.

 

Улаз је и ове године бесплатан за све.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 август 2019 14:54
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015