Logo
Одштампајте ову страницу

„Усуди се“ да живиш здраво

Оцените овај чланак
(1 Глас)

srcebridingggggggЈединствени хуманитарни семинар „Усуди се да живиш здраво“, одржаће се 11.10.2019. у хотелу Еnvoy у центру Београда.

 

Семинар је посвећен здрављу, свакодневном животу, стресу, храни, емоцијама и свему што ремети равнотежу нашег организма.

 

Ово је једини хуманитарни семинар који се, већ трећу годину, бави оснаживањем и едукацијом грађана у области физичког, емотивног и менталног здравља. Програм су креирали и воде у Београду и Нишу, оснивачи међународне компаније «Еnergy House",  др Дарко Цветковић и Лава Николић, међународни НЛП тренери за лични развој.

 

Научно је доказано да тело не можемо посматрати одвојено од ума, нити наш ум може бити одвојен од наших емоција. Многи људи тело, ум и емоције не посматрају као један целовит, нераскидиви систем и када нису здрави не знају одакле да крену. „Ми као појединци, имамо одговорност и према окружењу у којем живимо. Када се група посвећених људи скупи, одличне ствари могу да се догоде, због чега смо и покренули семинар“, каже др Дарко Цветковић.

 

На овогодишњем семинару биће речи о обрасцима размишљања који ремете наше здравље, емоцијама које утичу на стварање болести и начинима на које можемо да развијемо здраве навике. “Циљ нам је да ове године учесницима пренесемо проверене и врло корисне технике које ће им помоћи да изграде и одрже склад тела, ума и емоција и да живе здраво” – истиче Лава Николић.

 

До сада је на семинарима „Усуди се“ учествовало неколико стотина људи, а као и претходних година, сав приход од продатих карата биће дониран у хуманитарне сврхе. О ове године, новац од продатих улазница у Београду, намењен је удружењу НУРДОР.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 08 октобар 2019 19:52
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015