Кућа Добрих Вести

Login

Вебинар: "Како неговати само-саосећање у животним кризама?"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

udevetukrevet45545454Вебинар на тему „Како неговати само-осећање у животним кризама“ биће одржан 8. маја са почетком у 19 часова у организацији Mindfulness центра из Новог Сада.

 

Саосећајност подразумева нашу способност да препознамо да други људи пате,пролазе кроз тежак период, те да реагујемо на то кроз наш осећај бриге и имамо потребу да урадимо нешто да тој особи помогнемо. Саосећање такође подразумева то да особи нудимо наше разумевање и бригу, уместо осуде и критике.

 

Само-саосећање подразумева понашање на исти начин али према нама самима када пролазимо кроз тежак период, када смо доживели неуспех или пораз или смо незадовољни собом. Уместо игнорисања, критиковања, осуђивања себе , нудимо себи разумевање, бригу и саосећање када нама је тешко.

 

На овом вебинару говориће се о:

 

Шта је то Свесно само-саосећање како нам ова пракса може помоћи у креирању плана боље бриге о себи,умиривању нашег унутрашњег критичара, перфекционизма и самоосуђивања.

 

Говорићемо о томе како да бринемо о себи док бринемо о другима зарад превенције саосећајног замора.

И најчешћим заблудама које људи имају везано за само-саосећање.

 

Један део вебинара биће посвећен и одговорима на ваша питања.

 

Линк за пријаву за учешће је ОВДЕ.

 

 

Водитељ: Весна Лаковић

 

Педагог, Mindfulness тренер и ТРЕ тренер вежби за отпуштање тензије, стреса и напетости.

 

У Новом Саду, Весна је добро позната по свом раду као Mindfulness тренер за децу и тинејџере и одраслих. Започела је свој пут откривања Mindfulness -а 2014., а од краја 2015. она води тренинге, радионице један на један сусрете за многе људе на Балкану као и у иностранству где је радила на Тајланду у оквиру New life foundation центра за опоравак од болести зависности као саветник и водитељ радионица.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 25 април 2020 18:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија