A+ A A-

Европска Недеља (не)плодности

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fertilitiwekeeeeeУдружење Шанса за родитељство традиционално, заједно са Европом и свим европским удружењима које се залажу за побољшање услова лечења неплодности, обележава Недељу (не)плодности под слоганом #zajednojaci.

 

Европска Недеља (не)плодности покренута је 2016. године са циљем да се што више говори о проблему неплодности у Европи, а главни организатор је европско кровно пацијентско удружење Фертилитy Еуропе са седиштем у Бриселу. Европа ове године позива на једнакост у приступу процедурама за лечење неплодности широм Европе, али и на бољу информисаност.

 

У Србији, Удружење Шанса за родитељство обележава ову Недељу са посебним оствртом на питање донације репродуктивних ћелија и ембриона код нас.

 

Такође, Удружење Шанса за родитељство расписало је конкурс за најлепшу ВТО причу у Недељи неплодности, тако да сви који желе да напишу своју ВТО причу, мотивишу друге да наставе своју борбу за бебу, освоје лаксаву титулу најлепше приче и занимљиву награду – могу своје приче послати у периоду од 2. до 8. новембра на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

За више детаља о конкурсу кликните на ОВАЈ линк.

 

Удружење је снимило и занимљив видео под називом ДОНАЦИЈА ЈЕ БИТНА – ЗАЈЕДНО ЈАЧИ у сарадњи са стручњацима из ИВФ света који позивају на заједничку акцију како би процедура донације коначно почела да се спроводи и у Србији, а све под слоганом #zajednojači.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 02 новембар 2020 16:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани