Logo
Одштампајте ову страницу

Књига за оне који брину о свом здрављу: Исхрана записана у генима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ishranadfdfdfdfКњига доктора Džajlsa Jea Исхрана записана у генима прави је избор за оне који воде рачуна о свом здрављу. Намењена је свима који имају потребу да се информишу о најновијим нутригенетским истраживањима и побољшају квалитет свог живота.

 

У овој инспиративној књизи, која ће вас натерати да се замислите, доктор Џајлс Јео демистификује мноштво различитих популарних приступа исхрани који су данас доступни, испитује да ли можемо да будемо метаболички здрави а да не будемо мршави, и коначно, разматра да ли скорашња открића на пољу генетике могу заиста да послуже у времену персонализованих дијета, које су савршено скројене према нашим генима. Исхрана записана у генима је систематска критика дезинформација о прехрамбеним навикама заснованих на лошој (или никаквој) науци.

 

Због чега се све више гојимо? Зашто неки људи теже скидају килограме од других? И зашто дијете не функционишу?

 

Давање моралне димензије храни данас је изражено и друштвени медији су тога пуни. Здрав живот је сам по себи постао морално постигнуће, а вишак килограма физичка манифестација похлепе, мањка самоконтроле и лењости. У времену дезинформација и псеудонауке, свет се све више гоји, а творци дијета се богате.

 

Разумевање биологије уноса хране постало је апсолутно неопходно ако желимо да ефикасно решимо проблем гојазности и побољшамо наше здравље у тренутном прехрамбеном окружењу. У садашњој клими постистина, Исхрана записана у генима представља одбранунауке засноване на доказима науке засноване на доказиманауке засноване на доказиманауке засноване на доказиманауке засноване на доказиманауке засноване на доказима.

 

„Готово непогрешива књига, написана информативним али и забавним стилом. Студија доктора Џајлса о људском апетиту обилује увидима и открићима који су у току са савременом научном мисли. Антидијететска књига којој можете да верујете.“ – Дејли експрес

Учините свој живот квалитетнијим и поручите књигу Исхрана записана у генима из удобности свог дома, путем сајта www.vulkani.rs.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 10 новембар 2020 11:25
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015