Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн радиониоца о самопоштовању и самопоуздању

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bozidaracdigitalllllllБожидарац Дигитал вас позива на бесплатну онлајн радионицу ''Самопоштовање и самопоуздање - како се постижу и негују" посвећену менталном здрављу у уторак, 17.новембра у 17 часова.

 

Радионица о самопоштовању и самопоуздању, вери у себе, своје способности, систем вредности, начину решавања проблема и пословних задатака, односу према свету и људима око нас. Зашто је важно, како се гради и одржава здраво самопоштовање и самопоуздање, који фактори у нашем животу су пресудни да развијемо добару матрицу кроз коју мислимо, деламо и осећамо? Како да наше самопоуздање буде здрав темељ а никако илузија о нама? Зашто је за здраво самопоштовање и самопоуздање пресудна животна филозофија а не материјалне вредности?

 

 

О најважнијим процесима који утичу на наше самопоштовање и самопоуздање, говориће на осмој едукацији онлајн Радмила Урошевић, социолог и социотерапеут.

 

Пријавите се одмах за радионицу једноставно на линку ОВДЕ.

 

Организовању ове радинице помогла је Градска општина Врачар.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 15 новембар 2020 18:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015