Logo
Одштампајте ову страницу

Четврти Међународни фестивал јоге

Оцените овај чланак
(5 гласова)

jogafestivalllllБЕОГРАД - На Ади Циганлији ће 31. августа и 1. септембра бити организован Четврти међународни фестивал јоге - Србија 2013, који ће окупити представнике различитих јога школа из целог света.
Међународни феставала јоге - Србија 2013 ће се одржати на београдској Ади, на подијуму са трибинама, испред ресторана Језеро, са почетком у 16.30 часова.

На Међународном фестивалу јоге у Београду сусретаће се учитељи, инструктори јоге из целог света који ће представити различите стилове и приступе практиковања јоге. У духу пропознавања, разумевања и поштовања различитости многе школе јоге представиће своје активности.

Улаз за све заинтересоване грађане је бесплатан.

Осим представника јога центара из 33 града Србије, учешће су најавили предсавници Јога савеза Чешке, Црне Горе, Бугарске, Аустрије, Немачке, Швајцарске, Италије, а очекују се и представници других европских земаља, земаља Азије и Русије.

Фестивал јоге ће се одржати у организацији Националног гранског Јога савеза Србије, Међународне јога академије и Међународног друштва за научна интердисциплинарна истраживања у области јоге.
Покровитељи фестивала су Туристичка организација Београда, Интернационална Јога Федерација, Европска унија Јога асоцијација, Европска јога асоцијација и Америчка јога федерација.

                                                                                   Извор: Кућа добрих вести/Јога савез Србије


Последњи пут измењено недеља, 18 август 2013 14:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015