Кућа Добрих Вести

Login

Фондација "Здрав живот" организује бесплатне семинаре

Оцените овај чланак
(5 гласова)

zivottttttБЕОГРАД - Београдска фондација "Здрав живот" организује за заинтересоване грађане бесплатне семинаре и радионице, чији је циљ да оспособе полазнике да примене једноставне и природне методе за побољшање здравља.


Осим практичне помоћи у проналажењу најбољих метода природног лечења и праћења најновијих истраживања у области здравља, Фондација окупља бројне искусне стручњаке из света медицине, који својим саветима и прегледима помажу свим заинтересованима да остваре квалитетнији и лепши живот, најављено је на порталу ове Фондације.


У складу са могућностима ова организација организује бесплатне прегледе, анализе, здравствена саветовања, мале школе здравог животног стила и кувања. Основ за рад представљају мале групе заинтересованих, али по потреби сарађује са фирмама и другим организацијама на припремању и одржавању већих здравствених манифестација и поучавања деце, младих, родитеља, запослених, пензионера…


Ову фондацију, која је непрофитабилна, основао је Велимир Богдановић Стивенс (87).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 17 јануар 2015 22:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија