Logo
Одштампајте ову страницу

Конгрес о исхрани будућности овог викенда у Новом Саду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajambudcnost„Исхрана Будућности” је јединствен догађај који ће се овог викенда одржати у Спортском и пословном центру „Војводина“.


Данас је завршен први дан а сутра од 9:30 до 19 часова трајаће други дан овог конгреса.


До сада, у свету није постојао конгрес, који је третирао свеобухватне теме о здравијем и срећнијем начину живљења, а да је имао мултидисциплинарни карактер. Присутни су учесници различитог академског образовања, као и врсни практичари природног стила живљења, што му даје општенародни карактер, као и елементе свеопштег покрета и препорода за боље сутра свих нас.


На конгресу ће бити изложено 85 саопштења, распоређено у неколико сесија путем презентација. Одржаће се једанаест практичних радионица и панел дискусија из области здравог начина живота.


Конгрес има међународно учешће, тако да поред предавача из целе Србије, биће присутни предавачи и из Републике Македоније, Републике Босне и Херцеговине и Републике Српске, Велике Британије, Словеније, Аустралије, Канаде, Републике Хрватске и Новог Зеланда.


Пројекат има сврху да суделује у свеобухватној активности стицања, очувања и побољшања споственог здравља, као и здравља заједнице у којој живимо, те да спречи испољавање болести.


Суштина сврхе јесте у едукацији популације о бризи за сопствено здравље, изражено у превентиви и свакодневној бризи за њега, те да једнога дана едуковани буду едукатори.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015