A+ A A-

И Београд обележава Food Revolution Day

Оцените овај чланак
(2 гласова)

foodrevolutionnnnБЕОГРАД - Ове године, и Београд обележава Food Revolution Day, глобалну акцију Џејмија Оливера којом се промовишу здрава исхрана и борба против гојазности и дијабетеса код деце.


Попут више од 120 градова широм света, и Београд ће ове године, раме уз раме са британским куваром Јамием Оливером и читавим тимом ентузијаста и глобалних амбасадора, обележити светски Фоод Револутион Даy, дан током којег се промовишу здрава исхрана, кување са природним, свежим и локалним намирницама локалне чијим коришћењем је наша храна укуснија и здравија.


У Београду се 20. маја одржава се окупљање присталица здравог начина живота и исхране, кувари аматери, родитељи и сви они који имају жељу да нашу децу науче здравим изборима и понуде им нешто боље од процесуиране хране и брзих оброка.

 

Том приликом, гостима ће се обратити Ивана Ћирковић, званични Food Revolution амбасадор за Београд, Бојана Марковић испред Удружења дијабетичара Плави Круг и Драгана Грбић испред OrganicNet.co online друштвене тржнице органске хране.


Подржи и ти Food Revolution Day, придружи се револуцији и учини свет око себе здравијим местом.


Све што те занима о Food Revolution сазнај на званичном сајту и запрати локалну Фејсбук страницу: Food Revolution Belgrade, за информације из твог окружења.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 мај 2016 22:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани