Кућа Добрих Вести

Login

Други „Wellness & Spa Fest“ у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)


spa

 

 

Београд ће у суботу, 21. маја 2016. године, бити домаћин другог "Wellness & Spa Festa“, који ће се одржати на платоу испред ТЦ "Ушће“.


Фокус овогодишњег фестивала је на афирмацији здравих животних стилова и инспирацији на промене које доприносе здрављу и срећи људи свих животних доба, а посетиоци ће бесплатно моћи да присуствују разноврсним догађајима.

 

Током Фестивала на две позорнице одржаће се едукативно-забавни програм са представљањем најбољих хотелских и бањских wеллнесс & спа центара, радионицама познатих масера, терапеута, козметолога, шминкера, инструктори јоге, масаже, заједничког вежбања са професионалним тренерима и живог програма...

 

У завршници овог Феста, пријатном угођају допринеће и фанки звуци бенда Soul Kitchen, у виду промоције трећег Белграде Saxperience-a, фестивала саксофона који траје од 4. до 8. октобра ове године. Након концерта, организоваће се ВИП коктел уз дегустацију здравих залогаја Зептер хотела и ракију Старе Соколове као народни лек наших бака и дека.

 

Други "Wellness & Spa Festa" одржава се у организацији редакције часописа "Туристички свет", под покровитељством Града Београда, Министарства здравља и Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 20 мај 2016 18:06
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија