Logo
Одштампајте ову страницу

Међународи фестивал јоге на Ади

Оцените овај чланак
(8 гласова)

joga234sav3434БЕОГРАД - Међународни фестивал јоге – Србија 2016. биће организован 13. и 14. августа у Београду, на Ади Циганлији најављено је на конференцији за новинаре Јога савеза Србије одржаној у просторијама Туристичке организације Србије.

 

Међународни фестивал јоге, седми по реду, свечано ће отворити легенда српског спорта Дане Корица 13. августа. са почетком у 16,30 часова.

 

На Конференцији су о значају јоге и активностима Савеза говорили
Милица Зорић - главни координатор 7. Међународног фестивала јоге - Србија 2016 и Ивана Тошић - чланица организационог тима Фестивала јоге из Јога савеза Србије.

На конференцији за штампу је, такође, представљен програм овогодишњег Фестивала јоге,а приказан је и фото и видео материјал са претходних Фестивала јоге у организацији Јога савеза Србије.


Након свечаног отварања Фестивала (Дане Корица и проф.др Предраг Никић) на Ади (Плато са трибинама), првог дана ће на истом месту уследити представљање јога школа из Србије и иностранства, а потом ће од 19,20 часова бити одржан низ предавања у Сали Јога савеза Србије у улици Милутина Миланковића 160 : Јога за парове, Јога за старија лица (50 плус), Јога у припреми трудница за порођај и Исхрана јога практичара, на крају је остављен простор за дружење са гостима и учесницима, као и радионицу Јога медитација и вече киртана са Киртан групом Самадхи, такође у просторијама Савеза.


Другог дана је планирано у 16,30 часова на Ади представљање јога школа из Србије и иностранства (програм асана), а потом од 19,20 часова низ предавања:Јога енерготерапија, Јога за децу, Јога и Јантре:креативна радионица, Јога за запослене (јога у корпорацијама) и на крају следи дружење са гостима и учесницима, радионица:Јога медитација и вече киртана са Киртан групом Самадхи, у просторијама Савеза.


Улаз на све ове манифестације је слободан, па уживајте и релаксирајте се!

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 август 2016 22:03
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015