Logo
Одштампајте ову страницу

Трибина о психолошкoj подршци оболелима од рака дојке на Фестивалу здравља

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tribinaБЕОГРАД - У оквиру овогодишњег јесењег Фестивала здравља који се дешава у Београду 22. и 23. септембра, одржаће се и трибина о значају психолошке подршке оболелима од рака дојке коју ће водити др Ћирковић.


Под називом "Тражих лек, наиђох на саму себе", предавање ће бити у клуб сали на I спрату Дома омладине 22. септембра, са почетком у 18 часова.


На овој једносатној трибини ће се, кроз приказ рада психолошке подршке женама оболелим од карцинома дојке, презентовати значај баланса тела, психе и духа, а разговараће се и показати у којој мери психолошка подршка коју су жене добиле подразумева и приче о мајчинству, деци, љубави, адекватној терапији, адекватној исхрани, смрти.


Трибина се организује у сарадњи са Удружењем жена оболелих и лечених од рака дојке "Будимо заједно", са којим др Оливера М. Ћирковић, спец. педијатрије и гешталт психотерапеут, има континуирану сарадњу у виду бесплатне групне подршке по принципима гешталт психотерапије, за оболеле жене и чланове њихових породица.


XIV београдски фестивал здравља одржава се под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, Републичког Фонда за здравствено осигурање и Града Београда и на једном месту окупиће више од 80 излагача, домове здравља и болнице, приватне ординације, апотеке и фармацеутске куће, као и фитнес, велнесс и бањске центре и произвођаче здравих производа.

 

Улаз на Фестивал је бесплатан, а посетиоци ће моћи да обаве бесплатне прегледе, учествују у вежбању прилагођеном за све узрасте, присуствују предавањима и радионицама, као и да приме савете стручњака из света алтернативне медицине, здравствене и козметичке неге.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 20 септембар 2016 12:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015