Logo
Одштампајте ову страницу

Предавање о исхрани бебе вечарас у Општини Звездара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bebaaaaБЕОГРАД - Др Јелена Јовановић, педијатар Дома здравља Звездара говориће о исхрани бебе вечерас у 18 сати у сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, у оквиру Програма бесплатног холистичког саветовалишта за труднице које се одржава сваког уторка и четвртка у организацији Удружења “Родитељство новог доба” под називом „ПоРоди се лако“.


Осим за храном, свака беба има потребу и за загрљајем, топлином, заштићеношћу. Дојење задовољава све ове потребе. Осим што је то најприроднији начин исхране, истовремено је и облик додатног повезивања маме и бебе.


Управо о томе, говориће нам др Јелена Јовановић, педијатар, у свом предавању под називом: „Подој је најлепши начин добродошлице беби, чиста љубав и лек“, најавила је општина Звездара.


Друго предавање, у четвртак, 17.11.2016. у 18 сати, надовезује се на прву тему, потенцирајући значај дојења у првим сатима и данима по рођењу бебе. Друго предавање носи назив: „Значај првог подоја у првом сату након рођења за мајку и новорођенче, као и практични савети за касније”.


„Као и досадашња предавања Дивне Миљковић, бабице и инструктора пренатал јоге, не сумњамо да ће и ово бити сасвим изузетно“, кажу Јелена Холцер, Јасмина Стефановић и Наташа Вукићевић,водитељке и организаторке Програма бесплатног холистичког саветовалишта за труднице „ПоРоди се лако“: и позивају све будуће маме да дођу на предавање и чују многе практичне савете стручњака, као и да искористе сваку подршку коју могу себи и својој беби обезбедити.

 

Извор: Кућа добрих вести/Општина Звездара


Последњи пут измењено уторак, 15 новембар 2016 13:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015