Logo
Одштампајте ову страницу

Тара – планинска трка

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tararunick4343434БЕОГРАД - Спортски клуб „Алти“ организује планинску трку на Тари 3. јуна 2017. године.


Као и увек биће две стазе, дужа и краћа прилагођене како тркачима и такмичарима, тако и ходачима који ће да шетају и миришу цвеће.
Дужа стаза ће бити до 43 километра (трек ћемо објавити пре почетка трке). Док је краћа мање од 20 километара.


Трка стартује у суботу у 7 часова, на Калуђерским барама код планинарског дома, и траје до касних поподневних часова. Ту ће такође бити и циљ. Препреке ће бити постављене као промотивни део трке, али не и обавезни.
У вечерњим часовима је дружење и додела награда, диплома и медаља. Награда за прво место у мушкој и женској категорији је по 10.000 динара.
Трка се бодује за лигу планинског трчања Планинарског савеза Србије и лигу Планинарског савеза Београда. Бодоваће се резултати само оних такмичара који су чланови Планинарског савеза Србије.


Скуп учесника, регистрација и додела стартних бројева и пакета је 2. јуна у 20 часова у планинарском дому ПСБ-а на Калуђерским барама.


Смештај: ко планира у шатору мора имати своју камп опрему. Камп је испред планирског дома и бесплатан је. Планинарски дом (требају вреће) је 300 динара по ноћењу и лежај резервишете пријавом на мејл, приликом пријаве за трку.


Ко жели приватан смешај или хотелски, за резервације истог може обезбедити преко ОВОГ сајта.

 

Превоз је могућ организованим аутобусом или сопственим аутомобилом.


Првих 40 пријављених са уплаћеном котизацијом имају гратис место у бусу. Бус полази из Београда 2. јуна у 17 часова, а повратак је у недељу 4. јуна у 15 часова.


Пријава на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Пријава треба да садржи: Име и презиме, датум рођења, број мобилног телефона, место становања, назив клуба чији сте члан и стаза на којој ћете трчати или ходати.


Котизација за трку, за све категорије) је 1500 динара.


Извор: Кућа добрих вести/Спортски клуб „Алти“


Последњи пут измењено недеља, 30 април 2017 14:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015