Logo
Одштампајте ову страницу

Радионице веб програмирања намењене девојкама и женама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

robirailstehnologijaБЕОГРАД - Радионица у Београду ће се одржати 23. и 24. јуна, док је новосадска радионица заказана за 7. и 8. јул.



  Rails Girls радиониценамењене девојкама и женама заинтересованим за улазак у свет програмирања одржаће се у Београду и Новом Саду 23. и 24. јуна и 7. и 8. јула.

Без обзира на то колико имаш година, да ли имаш пређашње искуство у програмирању или не, овај програм је направљен тако да ти током два дана пружа увид у то како изгледа веб програмирање користећи Ruby on Rails технологију (веома драгу стартапима).

Радионица је конципирана тако да током два дана учеснице раде са менторима и менторкама у малим групама, где уз њихову помоћ уче да праве једноставну апликацију. Rails Girls радионице нису курс, преквалификација или обука, већ прилика да се учеснице упознају са одређеном технологијом, алатима, спознају њихове могућности и открију да ли имају афинитета ка програмирању. За оне које имају предзнање о веб програмирању, ово је свакако шанса да се упознају са новим програмским језиком.

Од ове године, VIP Mobile је партнер Rails Girls заједнице и подржао је Rails Girls радионице које ће се одржавати до краја године у Београду, Новом Саду, Нишу, Краљеву и Зрењанину.

 

Београдска Rails Girls радионица заказана је за 23. и 24. јул у ИЦТ Хубу, а пријаве су отворене до 17. јуна на OВОМ линку.

 

Радионица у Новом Саду ће се одржати 7. и 8. јула у Стартит Центру и можете се пријавити на следећем линку најкасније до 25. јуна.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 17 јун 2018 17:25
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015