Logo
Одштампајте ову страницу

Како да се информишете, умрежите и подржите свој посао уз помоћ једне апликације?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

nasamrezzazzaza343434343Прва бесплатна бизнис платформа Наша мрежа лансирана у Србији.

 

Према последњим истраживањима током претходне године широм света је инсталирано 194 милијарде мобилних апликација, што је 16 милијарди више у односу на годину пре, док је њихова укупна употреба у периоду од 2016. до 2018. године порасла за невероватних 50 процената.

 

Јасно је да су мобилне апликације из дана у дан све популарније јер олакшавају нашу свакодневицу, али да ли знате да уз помоћ њих можете да обављате и важне пословне процесе?

 

У корак са најновијим светским трендовима недавно је у Србији компанија Вип мобајл лансирала прву бесплатну бизнис апликацију Наша мрежа. Ова платформа састоји се из три целине – Информиши ме, Умрежи ме и Подржи ме – од којих свака пружа различите могућности за развој бизниса.

 

 

Наша мрежа је заправо платформа и јединствен простор за повезивање и успостављање сарадње између компанија. Подстиче директну комуникацију без језичких баријера, јер је у потпуности прилагођена локалном тржишту и креирана на спрском језику. Осим тога, поједностављује некада компликоване процесе попут тендера и своди их на неколико кликова. Тако сви корисници Наше мреже који желе да огласе или аплицирају за набавку, то могу да учине брзо, једноставно, и најважније – без и једног папира.

 

Наша мрежа својеврсна је ризница корисних бизнис информација, свакодневних пословних процеса објашњених и разложених корак по корак, али и докумената и образаца, попут Уговора о раду, презентација или формулара за службена путовања. Врло практична погодност су и ексклузивни попусти на различиту робу и услуге.

 

Дакле, било да већ имате свој бизнис или размишљате да га покренете, преузмите Наша мрежа апликацију за андроид или иОС уређаје и региструјте се на ову бесплатну платформу која ће засигурно постати алат без којег нећете моћи да замислите свој пословни дан.

 

Извор: Gradnja.rs


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015