Logo
Одштампајте ову страницу

Панел "Геополитика у дигитално доба"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

geopolitkakssdfdffdfdПривредна комора Србије и компанија "Ringier Axel Springer" на Копаонику организују "Блиц панел” под називом "Геополитика у дигитално доба - може ли Србија да искористи шансу?".

 

Панел ће се одржати 3. март 2020. године, у 12 часова у Конгресном центру хотела „Горски“ на Копаонику.

 

На панелима ће као кључни говорници учествовати Рави Е. Абделал, угледни професор међународног менаџмента на Харвардској пословној школи и Таави Котка, бивши директор за информационе технологије Естоније.

 

Међу говорницима биће и Владимир Лучић, координатор за интернет и мултимедије Телекома Србије и Душан Забродски, из компаније Investment Partner Rockaway Capital, који ће представити стратешке теме за обликовање политике, бизниса и економије и одговарати на питања о важности дигитализације као дугорочне инвестиције за компаније и државу.

 

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж модерираће два панела: "Геополитика у дигитално доба: лекције за државе и компаније" и "Дигитализација Србије - најбитније препреке на путу".

 

На панелима ће учествовати више од 300 доносилаца одлука из Србије и региона, из сфере политике и економије, међу којима и директори, предузетници, представници стартапова и сектора који се баве трендовима и утичу на развој данашње економије, обликујући пословни амбијент у складу са правцима развоја дигитализације.

 

Извор: ПКС/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 фебруар 2020 14:36
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015