Logo
Одштампајте ову страницу

Хипкон лајт: Представљање домаће технолошке и научне сцене

Оцените овај чланак
(2 гласова)

hipkajnlajtttttttНепоузданост путовања и отворених граница коначно су нас охрабриле да поглед окренемо ка себи и покажемо једни другима вредност коју стварамо унутар граница Србије.

 

Ове године, Хипкон представља достигнућа и знање домаће технолошке и научне сцене.

 

Околности су промениле формат догађаја, а циљ остаје исти: пружање одличног садржаја нашој публици, стварање покретачке енергије и жеља да свако оде са конференције срећнији него што је био кад је дошао.

 

Догађај се одржава 2. октобра у Дорћол Плацу.

 

У питању је Хипкон лајт који ће окупити публику око локалних прича 2. октобра у дворишту београдског Дорћол Плаца. Присуство на конференцији је бесплатно и отворено за све, неопходно је попунити пријаву која се налази овде.

 

Предавачи који ће наступити су: Предраг Спасојевић (Hooloovoo), Тамара Којић (Mokrin House), Дејан Босанац (Red Hat), Милан Ћирковић (АОБ), Владимир Тркуља (УНИЦЕФ), Данило Кривокапић (Share Foundation), Милован Декић (Нордеус), Невена Софранић (Recrooit), Горан Миловановић (DataKolektiv). На панел дискусији ће учествовати Урош Недељковић, Слободан Марковић, Јелена Ожеговић и Јована Глигоријевић.

 

Једнодневном програму можете присуствовати тако што ћете попунити пријаву на сајту.

 

Због ограниченог простора и мера превенције, догађај уживо ће пратити 80 учесника. Остатак публике ће пратити програм онлајн.

 

Све информације о конференцији можете пратити на званичном сајту ОВДЕ и на Heapspace друштвеним мрежама: Фејсбук, ЛинкдИн, Твитер и Инстаграм.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 

 

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 21 септембар 2020 10:17
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015